Wij zijn er voor jou!

nordic 19-05-2014 (1).JPG

Ongeveer 7 km in groep. 
Iedereen die de techniek beheerst en nordic walking lessen gevolgd heeft, is welkom. 
Je moet niet vooraf inschrijven.

Nodig voor de wandeling:
eigen nordic walking poles (hoed je voor namaak want het handvat (grip) en de handlus (strap) hebben een doel), stevige wandelschoenen en soepel, ademend en sneldrogende wandelkledij.
- identiteitskaart, gsm, info over te verwittigen persoon bij ongevalnuttige medische informatie.

We wandelen onder begeleiding gedurende anderhalf uur.
De geplande wandelingen gaan ook door bij regenweervoorzie je van stevige schoenen en regenkledij.
Bij hevige wind gaan de niet door omdat wandelen in het bos dan onveilig is. Ook als de temperatuur 30° C bedraagt, gaat de wandeling niet door.

De lente is daar en dan zijn de bosanemonen te bewonderen in het Mollendaalbos. Daarom wijzigen we onze startplaats voor de wekelijkse walking op maandag.

Startplaats: parking Mollendaalbos.
Met de wagen: Naamsesteenweg, voorbij kruispunt Blanden richting Waver/Namen. Na 2 km door het bos, juist na de houten wandel- en fietsbrug over de weg, links inslaan. 200m verder vind je de parking aan de linkerkant.
Met de bus: Ligne 18 van de TEC, vertrek station Leuven Perron 1 om 13.28 u., aankomst halte Weertse dreef, Haasrode om 13.42 u., Aan de halte links het bos in en 200 m. verder vind je de startplaats.

Maandag 28 mei; 4, 11, 18, 25 juni; 2 en 9 juli

We starten stipt om 14 u. en eindigen rond 15.30 u.

Info: Lutgarde Michielsen 016 35 59 77 of 0478 88 15 56 lutgarde.michielsen@skynet.be (niet bellen voor info over Nordic walking-techniek of -lessen).

Een verzekering is vereist. Je kunt aansluiten bij de verzekering die Seniorama aanbiedt: € 5 voor leden en € 10 voor niet-leden.

Copyright © Seniorama vzw