Wij zijn er voor jou!

Muzikale wandeling ‘iet me ziel’ - Leuven

Zaterdag 23 juni

Om de weekeindekriebels van dit seizoen af te sluiten blijven we in Leuven. We maken een muzikale wandeling door Leuven waar de rijke historie van Leuven zal bezongen worden op bijzondere plekken.
De muzikanten Lennaert Maes en Andries Boone maakten in 2013 met zo'n 90 andere muzikanten 'iet me ziel' - Leuven in liedjes. Nu nemen ze je mee op een muzikale wandeling door Leuven. Ze brengen je al wandelend langs enkele van Leuvens mooiste plekken die op ‘iet me ziel’ bezongen worden zoals: de boom van groot verdriet en het standbeeld van Paepe Thoon. Tijdens de wandeling houden we een achttal stops, waar Lennaert en Andries de songs uit het album vertolken en stukjes omkadering brengen. In het midden van de wandeling verpozen we kort met een passend streekbier. De wandeling duurt ongeveer 3 uur aan een rustig tempo met de nodige muzikale stops.

Samenkomst: 13.45 u. afspraak aan de trappen van de universiteitsbibliotheek, Ladeuzeplein, Leuven.

Maximum aantal inschrijvingen: 30 personen. Opgelet: er dienen 15 personen ingeschreven te zijn om deze uitstap te laten doorgaan.

Prijs: € 20 - leden: € 18. Iedereen neemt zijn individueel vervoerbewijs voor trein of bus.

Ga je mee? Schrijf dan in vóór 11 mei. Mail naar weekeindekriebels @seniorama of telefoneer naar het onthaal van Seniorama 016 22 20 14. Vermeld steeds naam, lidnummer en GSM of telefoonnummer van de deelnemer(s).

Betalen: na inschrijving liefst per overschrijving op het rekeningnummer van Seniorama: BE32 7364 0304 8202, mededeling: WEJUN + naam + GSM + lidnummer van deelnemers.

Lennaert en Boone.JPG 
Lennaert Maes en Andries Boone

Copyright © Seniorama vzw