Wij zijn er voor jou!

Expresbericht

Elke tweede dinsdag van de maand vertoont Kinepolis een uitgelezen film voor 55-plussers
Leden van Seniorama krijgen op vertoon van hun Senioramalidkaart korting.
Onthaal met koffie en cake om 14 u., filmvoorstelling om 14.30 u.

PlaatsKinepolisBondgenotenlaanLeuven.

11 juli

Lion

Regie: Garth Davis
Met: Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman e.a.
Genre: Biografie, drama

Als vijfjarig jongetje komt de indiase Saroo per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn thuis en familie. Op zijn 30ste gaat hij op zoek naar de plek waar hij zijn familie kwijtraakte.


8 augustus

Beauty and the Beast

Regie: Bill Condon
Met: Emma Watson, Luke Evans, Ian McKellen e.a.
Genre: Familie, fantasy, musical

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest.


12 september

Dunkirk

Regie: Christopher Nolan
Met: Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh e.a.
Genre: Historisch, actie

Dunkirk laat zien hoe honderduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker dichterbij komt.


10 oktober

Tulip Fever

Regie: Justin Chadwick
Met: Alicia Vikander, Cara Delevingne, Christoph Waltz e.a.
Genre: Drama, romantisch

Artiest Jan van Loos krijgt in het Amsterdam van de zeventiende eeuw opdracht van Cornelis Sandvoort om diens echtgenote Sophia te portretteren. Tijdens het schilderproces wordt het tweetal verliefd op elkaar en besluit zich te storten op de tulpenbollenhandel.


14 november

Het Tweede Gelaat

Regie: Jan verheyen
Met: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Peter Thyssen e.a.
Genre: Actie, drama, misdaad

De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaar door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wannneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier ...


12 december

Murder on the Orient Express

Regie: Kenneth Branagh
Met: Daisy Ridley, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer e.a.
Genre: Misdaad, drama

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen vooraleer de moordenaar opnieuw toeslaat.

Copyright © Seniorama vzw