Wij zijn er voor jou!

Elke tweede dinsdag van de maand vertoont Kinepolis een uitgelezen film voor 55-plussers
Leden van Seniorama krijgen op vertoon van hun Senioramalidkaart korting.
Onthaal met koffie en cake om 14 u., filmvoorstelling om 14.30 u.

PlaatsKinepolisBondgenotenlaanLeuven.

8 januari

Mary Poppins returns

Regie: Rob Marshall
Cast: Emily Blunt, Meryl Streep, Lin-Manuel Miranda e.a.
Genre: Fantasie

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.


12 februari

First Man

Regie: Damien Chazelle
Cast: Ryan Gosling, Claire Foy e.a.
Genre: Drama, biografische film

Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969. First Man laat zien wat Armstrong en heel Amerika er wel niet voor over hadden om één van de gevaarlijkste expedities in de geschiedenis een succes te laten worden.


12 maart

Green Book

Regie: Peter Farrelly
Cast: Viggo Mortensen, Mahershala Ali e.a.
Genre: Drama

Green Book volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die zijn baan verliest wanneer zijn nachtclub moet sluiten. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, maar vormen geleidelijk aan een band met elkaar.


9 april

The Wife

Regie: Björn Runge
ast: Glenn Close, Christian Slater e.a.
Genre: Drama

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken.


14 mei

Stan & Ollie

Regie: Jon S. Baird
Cast: Steve Coogan, John C. Reilly e.a.
Genre: Biografie, komedie

Stan en Ollie bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.

Copyright © Seniorama vzw