Wij zijn er voor jou!

Elke tweede dinsdag van de maand vertoont Kinepolis een uitgelezen film voor 55-plussers
Leden van Seniorama krijgen op vertoon van hun Senioramalidkaart korting.
Onthaal met koffie en cake om 14 u., filmvoorstelling om 14.30 u.

PlaatsKinepolisBondgenotenlaanLeuven.

13 maart

Wonder

Regie: Stephen Chbosky
Met: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay e.a.
Genre: Drama

August Pullman is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij het eerst voet zet in groep 5 verandert hij in een onwaarschijnlijke held. Het inspirerende en hartverwarmende verhaal van August Pullman is gebaseerd op de roman 'Wonder' van R.J. Palacio.


10 april

De Buurtpolitie: De Tunnel

Regie: Productieteam van de serie
Met: Nicoline Hummel, Andy Peelman e.a.
Genre: Familie

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in dezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten ...


8 mei

The Greatest Showman

Regie: Michael Gracey
Met: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron e.a.
Genre: Drama, Biografische film

Een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek in vervoering bracht.


12 juni

The Leisure Seeker

Regie: Paolo Virzi
Met: Helen Mirren, Donald Sutherland
Genre: Drama

Ella en John besluiten de zorg van hun artsen en hun volwassen kinderen te ontvluchten. Hij is een verstrooide professor maar nog goed te been, zij is fragiel maar heeft veel pit. Aan boord van hun camper - de Leisure Seeker - trekken ze van Boston naar Key West. Ze beleven momenten van extase en angst en vinden hun passie voor het leven en de liefde terug tijdens deze reis vol verrassingen.

Copyright © Seniorama vzw