Wij zijn er voor jou!

Vrijwilliger (8).jpg

Seniorama kan rekenen op een groot aantal vrijwilligers.
Toch hebben we regelmatig nieuwe mensen nodigVoor de hiernavolgende taken zoeken we nieuwe vrijwilligers:

Lesgever iPad/iPhone-cursus
Voor de cursus 'iPad/iPhone' zoekt Seniorama een nieuwe lesgever. Ben je bekend met Apple en zijn besturingssysteem iOS. Kun je het gebruik van apps zoals Safari, Mail, Contacten, Foto’s enz. op een geduldige en duidelijke manier uitleggen aan een kleine groep senioren. Kun je hen daarbij laten oefenen in het maken van een reservekopie langs iCloud en/of iTunes en hen gegevens leren uitwisselen en beheren? Neem dan contact op met Bianca op bianca@seniorama.be of 016/22 20 14.

Oppas- en gezelschapsdienst
De oppas- en gezelschapsdienst steunt op vrijwilligers van alle leeftijden (min. 18 jaar). Je hebt geen vooropleiding nodig, alleen een goede motivatie en een warm hart. De vrijwilligers zijn zorgzaam aanwezig in huis. Ze houden hun klanten gezelschap, maken een wandelingetje, slaan een babbeltje. Je kunt gezelschapsspelen spelen. Een beetje hulp bij het eten is ook altijd welkom. Geniet je van sociaal contact, doe je graag een babbeltje, wil je iemand ondersteunen in het naar buiten gaan of zorgend aanwezig zijn tijdens de nacht, neem dan contact op met Lesley Bogaerts: 016 58 16 18 of lesley@seniorama.be of kom eens langs.

PowerPoint-presentatie
Ben je handig met het programma PowerPoint en kun je wekelijks tijd vrijmaken om een bestaande presentatie te actualiseren? Neem contact op met Bianca via bianca@seniorama.be of 016/23 81 89 voor meer info omtrent deze taak.

Boekhoudkundige dienst
Bezit je kennis over boekhouding en kun je werken met Microsoft Office Excel? Heb al gehoord over het boekhoudprogramma Exact online dan is dat een pluspunt. Ben je daarbij ook iemand die openstaat voor samenwerking en overleg contacteer Bianca dan via bianca@seniorama.be of 016/23 81 89.

Organiseren van uitstappen
We zoeken versterking voor onze vrijwilligers die de weekeindekriebels organiseren. Ben jij iemand die op de hoogte is van culturele evenementen en beschik je over de nodige dosis organisatietalent? Geniet je van het begeleiden van groepen en kun je hen op een vriendelijke, doch kordate manier te woord staan? Kun je daarnaast zowel zelfstandig als vlot samenwerken, dan ben jij degene die we zoeken! Neem voor een persoonlijk gesprek contact op met Bianca 016 23 81 89 of bianca@seniorama.be

Copyright © Seniorama vzw