Wij zijn er voor jou!

Terugblik op het Seniorama fietsjaar 2017

De eerste rit van 2017 werd afgelast wegens te koud en soms gladde wegen, toch kwamen er  8 fietsers opdagen. Tijdens de volgende ritten was er een flauw zonnetje, heel wat wind, tegenwind en wind in de rug. Soms was het droog en heel soms viel er een beetje en dan weer veel regen.
In februari was er al wat beterschap: een flauw zonnetje met soms veel zon en af en toe wat bewolkt. Bij beter weer kwamen er ook weer meer fietsers opdagen. Vanaf april begonnen de dagtochten die 80 en soms wel 95 km lang waren.
De vierdaagse van Retie was een topper: er waren 16 fietsers ingeschreven. Er kwamen ook twee bezoekers mee fietsen. Een dagrit door de Limburgse Kempen en één door de Antwerpse Kempen en dan weer terug naar Leuven, naar huis!
Tijdens deze tochten waren er vijf valpartijen, vijf platte banden en een breuk van het versnellingsapparaat. Gelukkig was er in de buurt een fietsenmaker die een nieuw versnellingsapparaat kon steken.
In het totaal waren er tijdens de halve-dagtochten op dinsdag 565 fietsers die 1.197.400 km fietsten en tijdens de halve-dagtochten op donderdag legden 255 fietsers 81.400 km af. Een drietal nieuwe fietsers probeerden en bleven. Bravo!

Vrijwilligers-login

Gebouwd met Drupal

Copyright © Seniorama vzw