Wij zijn er voor jou!

Expresbericht

In oktober nemen we bij Seniorama de draad verder op. Concreet bedoel ik dat de taalcursussen in de eerste week starten, ook de themacursussen krijgen op woensdagnamiddag weer hun vaste stek. Tijdens deze eerste weken zullen de vrijwilligers, die de activiteiten organiseren, tijdens de les even langskomen. Dit doen ze om de cursisten in te lichten over allerhande praktische afspraken, alsook om hen te informeren over de werking van onze vzw.
De sportactiviteiten startten reeds in september. Maar ook in oktober richten we nog twee nieuwe activiteiten in. Een eerste is een meditatiecursus op donderdag van 9 tot 10 u. De tweede nieuwe cursus is Yogalates, een meer intensieve vorm van yoga, op maandag van 10.45 tot 11.45 u. Meer info onder het menu Activiteiten - Sport - Yogalates - Vipassana-meditatie.
Verder kookt onze ploeg van Restorama op vrijdag 19 oktober weer een lekkere warme maaltijd bestaande uit soep, een hoofdgerecht en dessert. We vragen om hiervoor in te schrijven op het onthaal van Seniorama.
Na deze heerlijke maaltijd kun je om 14 u. genieten van de eerste film van dit nieuwe werkjaar, namelijk Maudie een Canadese film over een vrouw met een sterke persoonlijkheid en een groot schilderstalent. Hiervoor moet je niet inschrijven.
In Seniorama Nieuws oktober vind je je lidkaart voor het werkjaar 2018-2019. Houd ze goed bij, ze kan van pas komen als je deelneemt aan cursussen of activiteiten. Vind je haar hier niet terug, neem dan contact op met het onthaal op 016 22 20 14.
Betaalde je je lidgeld na de uitgave van dit maandblad dan kun je de kaart afhalen op het onthaal van Seniorama. Indien gewenst sturen we je lidkaart met de post op.

Bianca Pisera
Centrumleidster

Vrijwilligers-login

Gebouwd met Drupal

Copyright © Seniorama vzw