Wij zijn er voor jou!

Op zaterdag 23 juni vieren we in Vlaanderen de dag van de mantelzorger. Verschillende Leuvense diensten en organisaties slaan de handen in elkaar. De bedoeling is om mantelzorgers te informeren over initiatieven op 23 juni en hen te bedanken.
Daarnaast kunnen mantelzorgers op vrijdag 22 juni een informatieve beurs omtrent ondersteuning voor mantelzorgers bezoeken in WZC Eduard Remy.
Op vrijdag 29 juni om 14 u. wordt het praatcafé voor mantelzorgers in LDC Ter Putkapelle georganiseerd.

Bij Seniorama zijn werkgroepen van vrijwilligers ondertussen druk bezig met de planning voor het volgend werkjaar en de voorbereiding voor het nieuwe jaarprogramma. Begin juli ontvang je dat in je brievenbus en kun je ook alle informatie vinden op onze website o.a. oder het menu Publicaties - Jaarprogramma.

Een uitgebreide voorstelling van ons aanbod bieden we je op ons dienstencentrum op woensdag 18 juli tijdens onze opendeurdag. Noteer deze datum alvast in je agenda, je bent van harte welkom.

Begin juni zijn de zomeractiviteiten en de vakantiecursussen gestart. Ik wil vragen om, indien je nog wenst in te schrijven, zeker voorafgaand contact op te nemen om te weten of er nog plaats is. Sommige activiteiten kunnen volzet zijn, het is dan wel mogelijk om je op de wachtlijst te laten zetten.

Bianca Pisera
Centrumleidster

Vrijwilligers-login

Gebouwd met Drupal

Copyright © Seniorama vzw