Wij zijn er voor jou!

Expresbericht

Nieuw bij Seniorama!

Collage

Een collage is een kunstwerk dat kan samengesteld zijn uit verschillende materialen die op een ondergrond van papier of stevig karton zijn bevestigd. Het woord 'collage' komt van het Franse werkwoord 'coller' wat 'plakken' betekent. Met een collage kun je experimenteren met verschillende materialen en zo een geweldig eindresultaat bereiken.

Interesse voor deze nieuwe activiteit? Begin maar te verzamelen en verras jezelf met een kunstwerk uit restjes. Hergebruik is het thema van de tijd en dan nog wel voor het maken van een kunstwerk. Veel plezier. We organiseren 3 lessen en starten op vrijdagvoormiddag 6 oktober.

 

Breien

Op woensdag 11 oktober start in de namiddag een nieuwe activiteit die velen kan boeien. We breien een zigzagsjaal, een uitdaging, ook voor mensen met enige brei-ervaring.
Cursisten kopen zelf hun materiaal en brengen breinaalden 3, 3,5 en 4 mee.
De wolsuggestie is de Lange Yarns Jawoll Magic Dégradé. Deze wol is vlot te vinden in het Wolwinkeltje in de Parijsstraat.
De workshop wordt gegeven door een breideskundige die ook een technische fiche klaar heeft voor elke cursist. Laat de naalden maar dansen in functie van een warme winter.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op via onthaal@seniorama.be of op het nummer 016 22 20 14

Vrijwilligers-login

Gebouwd met Drupal

Copyright © Seniorama vzw