Wij zijn er voor jou!

Het nieuwe jaar 2018 is ondertussen opgestart. Bij Seniorama begint in februari het tweede semester voor de langlopende cursussen. Ben je cursist in het eerste semester, dan kun je inschrijven met de gegevens die je onder het expresbericht vindt.
Ben je nieuw of heb je bijkomende vragen, dan kan je ons onthaal telefonisch contacteren op 016 22 20 14 of de werkgroep activiteiten via mail activiteiten@seniorama.be. Je kunt natuurlijk ook iedere weekdag tussen 9 en 17u bij ons langskomen om je vraag te stellen op het onthaal. De vrijwilligers trachten je dan verder te helpen.
Sinds 2017 slaan de Stichting tegen Kanker en De DrugLijn de handen in elkaar voor de campagne Tournée Minérale. Deelnemers gaan de uitdaging aan om gedurende de maand februari geen alcohol te drinken. Ze ervaren zo, wat een maand zonder alcohol met hen doet. Er zijn immers tal van redenen om een maand geen alcohol te drinken. 9 op 10 van de deelnemers van vorig jaar, gaven in een onderzoek van UGent aan, dat ze minstens één voordeel ondervonden. In februari zullen we deze campagne bij Seniorama ook de nodige aandacht geven en extra gaan sensibiliseren rond de positieve gevolgen van weinig tot geen alcoholverbruik. Wil je zelf meer over de campagne en initiatieven vernemen, dan kun je terecht op hun website www.tourneeminerale.be
Verder deel ik mee dat we de maaltijd van Restorama, traditioneel de derde vrijdag van de maand, in februari overslaan. Dit ten gevolge van renovatiewerken in onze ontmoetingsruimte. Op vrijdag 16 maart kun je weer meesmullen van een lekkere, vers bereide maaltijd. Het dagelijkse middagrestaurant blijft in februari wel toegankelijk. Hiervoor kun je dagelijks inschrijven tot 11 u.

Bianca Pisera
Centrumleidster

Vrijwilligers-login

Gebouwd met Drupal

Copyright © Seniorama vzw