Wij zijn er voor jou!

 windsor.jpg Hever.jpg

Windsor en Hever castle

Driedaagse uitstap naar Zuidwest-Engeland in de lente!!

Dinsdag 5 juni 2018: vertrek Leuven/Leefdaal rond  7 u.

We rijden via de kanaaltunnel naar Folkestone en zo verder naar Rye, beroemd voor de typisch Engelse gezelligheid maar vooral voor het porselein en de pottenbakkerijen. Hier kun je ook ontdekken hoe dit middeleeuwse stadje ontstaan is. Daarna rijden we verder naar Hastings, pittoresk kuststadje bekend van de historische Slag bij … en vooral berucht in de geschiedenis voor zijn smokkelaarsgrotten. Voor de kust ligt ook een gezonken VOC-schip. Door het groene Sussex met de typische dorpjes en stadjes richting Windsor.

Woensdag 6 juni 2018:

Een koninklijke dag in Windsor. Je kunt het kasteel bezoeken met (audio)gids. Misschien is er nog een stukje bruiloftstaart over? Wie het kasteel niet bezoekt, kan een wandeling maken naar het vermaarde Etoncollege of rondkuieren in het stadje. In de namiddag naar Henley-on-Thames om de locaties van de Midsummer Murders te ontdekken … griezel … een boottocht met high tea als lunch … heerlijke scones and clothed cream …

Donderdag 7 juni 2018:

Na het ontbijt naar het  kasteel van Hever waar Anna Boleyn woonde  om er een wandeling te maken door de mooie Engelse/Italiaanse tuin en/of het kasteel te bezoeken. Als afsluiter een korte stop in Tenderten waar we heel even kunnen genieten van de Engelse 'way of live and a cup of tea'. 

En we komen met de boot terug, eten een lekker fingerfoodbuffet, rijden dan via stukje Frankrijk naar Belgenland … en oeps weer thuis … afstappen waar je bent opgestapt … rond 23 u.

De reis is een organisatie van De Bergkoning te Leefdaal die de reis en het verblijf organiseert.

Voor inschrijving en verdere informatie kun je terecht bij Roos (vrijwilligster onthaal) GSM 0475 237938 ( ze belt je terug na boodschap) of via mail bianca@seniorama.be. De betaling, en indien gewenst de reisverzekering, gebeurt via het reisbureau De Bergkoning 02 767 33 56 (vragen naar Karin).

Prijs: inbegrepen vervoer, verblijf halfpension (ontbijt + avondmaal), Nederlandstalige gids, boottocht Henley, English tea (2de dag), Hever Castle, fingerfood op boot.

Verblijf 2 nachten in hotel  Capthorne Windsor: half pension - zwembad/spa

1 persoon op dubbele kamer 3d/2n

1 persoon single    3d/2n

     

          € 370

 

         

         € 370 + 65

Copyright © Seniorama vzw