Wij zijn er voor jou!

Inschrijven met het inschrijvingsformulier dat te verkrijgen is bij het onthaal. Dit moet ingevuld aan Seniorama bezorgd worden.
Inschrijving is pas definitief na betaling: contant of met bancontact (bancontact: vanaf € 10) op het onthaal Seniorama of per overschrijving op rekeningnummer BE 32 7364 0304 8202, BIC KREDBEBB binnen 8 dagen na de inschrijving.

Steeds naam, code (Z…) en datum van de activiteit vermelden, ook op de overschrijving

Een verzekering is aangeraden. Indien je nog geen verzekering hebt kun je aansluiten bij de verzekering die Seniorama aanbiedt: € 10 - leden € 5. 

Terugbetaling is enkel mogelijk tot 1 week vóór de activiteit met medisch attest.

Bij mogelijke aansluiting bij de groep zonder vooraf in te schrijven, betaal je het bedrag van de activiteit + € 1.


Ontharding drinkwater in het HAC (Haasrode)

Dinsdag 25 september         

Ons grondwater in de regio Leuven – Waver is plaatselijk sterk kalkhoudend. Wordt dit water gebruikt voor de aanmaak van drinkwater en wordt dit bij gebruik thuis verwarmd, dan worden we geconfronteerd met kalkneerslag op kranen, koffiezetapparaten … De Watergroep cvba, onze drinkwatermaatschappij in de regio, is vóór enkele jaren overgegaan tot het ontharden van ons drinkwater in een grote onthardingsinstallatie die zich bevindt achter de Brabanthal in de ambachtszone van Haasrode. Tijdens het bezoek krijgen we inzage in de processen die zich hier afspelen. We worden rondgeleid door een medewerker van De Watergroep.

Code: Z 18
Samenkomst: om 13 u. aan het busstation van Leuven (wachtzaal van de LIJN). Bus 4 naar Brabanthal vertrekt om 13.19 u. Afstappen aan de halte Brabanthal Haasrode. Start van het  bezoek om 14 u. op het achterliggend terrein van De Watergroep. Bus 4 terug naar Leuven.
Aantal deelnemers: 25
Bijdrage in de onkosten: € 4
Inschrijving: onthaal Seniorama tot 10 september
Gids: Paul De Smedt

Copyright © Seniorama vzw