Beste bezoeker

Klik op de lopende tekst voor meer info

Voor recente informatie betreffende de activiteiten raadpleeg je best onze website en de kalender van de maand.

BEDANKT voor je lidmaatschap, door jouw steun en aanwezigheid help jij Seniorama groeien! Waarom de trouwe lezers niet meteen verrassen met een compliment? 

Misschien heb je het al gezien dat de knoppen van de bomen zich beginnen te ontvouwen, de lucht vervuld wordt met de geur van nieuw leven en de vogels zorgen voor een muzikale omlijsting? De lente doet stilaan haar intrede. Het is een tijd waarin de natuur ons herinnert aan de cycli van het leven en de dood en hoe alles weer kan herleven. Het is een tijd van hoop en verwachting waarin we zien hoe de wereld zich opnieuw ontwikkelt na een periode van rust. Het is een tijd om te wandelen, te fietsen, om op daguitstap te gaan … om te verbinden met de omgeving en met elkaar.

Gedurende de eerst week van maart vieren Vlaanderen en wij onze vrijwilligers. Elke dag kan Seniorama rekenen op de belangeloze inzet van zo’n 250 vrijwilligers die, dag in dag uit, voor de organisatie en werking van de vzw zorgen. Ik doe dan ook graag een warme oproep aan iedere bezoeker van Seniorama om, tijdens deze week, extra aandacht te hebben voor onze vrijwilligers en hen met een waarderend woordje te bedanken.

Het thema van de Week van de Vrijwilliger 2023 is ‘ Iedereen wint met vrijwilligerswerk’. Vrijwilligerswerk zorgt bij vrijwilligers voor relevante ervaring, tonnen plezier én een goede daad. Organisaties krijgen dan weer enthousiaste helpende handen erbij en breiden hun team uit. Ook voor de maatschappij is vrijwilligerswerk een grote meerwaarde, aangezien onze samenleving er enkel mooier van wordt. Iedereen wint dus!

Tot volgende maand!
Isabelle