Wij zijn er voor jou!

Seniorama organiseert cursussen voor tablet/smartphone Android (gelijk welk merk) en voor iPad/iPhone. Ook de telefoonfuncties van zowel Android smartphone als van iPhone komen aan bod.
Voor de Tablet Windows 10 kun je aansluiten bij de Opfriscursus Windows 10, de cursus Digit, Veilig, Update en Internet/mail die zowel met een computer als een tablet Windows 10 kunnen gevolgd worden. Basiskennis werken met Windows 10 is hier vereist.
We werken in kleine groepjes van 8 deelnemers. Alleen voor de cursus Android smartphone basis 1 laten we 16 deelnemers toe.
Het minimum aantal deelnemers is 4.
Bij alle cursussen hoort een handboek of een door de lesgever opgestelde gedrukte cursus die in de prijs van de cursussen inbegrepen is.

Elke cursist brengt zijn/haar eigen tablet/iPhone/smartphone mee naar de les. Let er vooral op dat je de juiste versie hebt.

Belangrijk: Om in te schrijven voor deze cursussen is het noodzakelijk om persoonlijk naar Seniorama te komen. Het is ook absoluut nodig je tablet of phone mee te brengen. Zo kun je samen met de tabletverantwoordelijke de versie van je toestel controleren en bespreken welke cursus voor jou geschikt is. Er wordt niet ingeschreven via e-mail of telefoon.
Vooral: Betaal niet zonder eerst contact met Gilbert Verlinden of Rita De Bock opgenomen te hebben. Er is een tabletverantwoordelijke aanwezig elke voormiddag van 9.30 tot 12 u.

Copyright © LDC Seniorama vzw